Site
Prima pagină
Contact (tel, fax, mail)
ADMINISTRAŢIA LOCALĂ
Primar - atribuţii
Viceprimar - atribuţii
Secretar - atribuţii
Consiliul Local - atribuţii
Organigrama
InformaŢii publice
Declaraţii - avere, interese
Funcţii publice, salarizare
Serv, datoriei publice
Rapoarte anuale de activitate
Realizări 2012 - 2016
Hotarârile Consiliului Local
Buget
Integrare europeană
Achiziţii publice
Formulare şi acte necesare
Legislaţie
Evidenţa persoanei
Anunțuri declarații căsătorie
Anunţuri publice diverse
Anunţuri vânzări în extravilan
Concursuri ocupări posturi
Taxe şi impozite
Taxa de salubritate
ComUNA CaŞin
Galerie foto
Galerie video
Hartă, plan urbannistic
Monografie (istoric)
Educaţie, cultură
Adrese utile, link-uri
Apariţii în presă
BISERICI
Sfinţii Voievozi
Sfântul Dumitru
Adormirea Maicii Domnului
Sfântul Nicolae - Curiţa
ptENTRU uz intern
Administrare site
Rapoarte anuale - Raportul viceprimarului 2012

Descarca raportul in format .pdf...

Raportul Viceprimarului Comunei Casin

Raportul viceprimarului este o obligatie legala dar si o datorie morala de a aduce la cunostinta cetatenilor activitatea desfasurata de catre administratia publica locala in perioada iulie decembrie 2012.
Raportul de fata este un document sintetic ce reliefeaza modul de desfasurare a activitatii viceprimarului in scopul realizarii obiectivelor propuse.
Acest raport doreste a fi expresia unei deschideri si a unei transparente totale a activitatii pe care o desfasor in interesul comunitatii noastre locale.
Activitatea viceprimarului se desfasoara avand la baza atributiile stabilite prin dispozitiile Legii 215/2001 privind administratia publica locala precum si a celorlalte acte normative in vigoare.
Pe linie de mediu s-a facut igienizarea paraielor Casin si Curita si s-au decolmatat in mai multe randuri santurile ce marginesc DJ 115 51 dc 127, lucrari ce au fost efectuate cu beneficiarii Legii 416/2001
Pe linie de constientizare a populatiei privind colectarea selectiva a deseurilor am postat afise, am impartit pliante si am purtat discutii cu cetatenii pe aceasta tema. In luna iulie s-au primit de la Consiliul judetean un nr de 843 de unitati de compostare individuala in vederea depozitarii resturilor biodegradabile ce rezulta din gospodariile oamenilor, unitati care au fost distribuite in proportie de 70% cu contract si proces verbal de predare primire.
Am participat la campania de colectare "Marea debarasare" in urma careia s-au colectat de catre firma sc ECORECYCL1NG srl aparatura electrocasnica de la cetatenii comunei in cantitate de 2.404 kg, actiune monitorizata de catre Agentia de mediu Bacau.
Mi-am adus aportul la activitatile sportive care au avut loc in comuna in aceasta perioada Principalele activitati la care am participat in aceasta perioada a fost deplasarea in teren in comunitate:

  • Discutii cu cetatenii nu numai la solicitarea acestora ci si pentru cunoasterea de catre primarie a problemelor care-i preocupa Principalele probleme pe marginea carora s-a discutat in cadrul acestor intalniri au fost legate de starea drumurilor comunale, imbunatatirea starii de curatenie, colectarea selectiva a deseurilor menajere si altele
  • Numarul de audiente nu poate fi cuantificat intrucat discutiile cu cetatenii au fost numeroase chiar si in zilele nelucratoare iar problematica abordata de acestia nu poate fi mentionata in amanunt flind diversificata. Principalele aspecte abordate au fost
  • Amenajarea si intretinerea cailor de acces in special catre terenurile agricole
  • Pastrarea curateniei in comuna
  • Lucrari de amenajari de santuri si desfundari podete
  • Solicitari privind respectarea ordinii si linistii publice

In luna octombrie impreuna cu cei de la DSP Bacau am participat la ridicarea de probe in vederea efectuarit analizelor de laborator pentru fantantle publice de pe raza comunei.
Am raspuns la un nr. de aproximativ 20 de adrcse catre CJ Bacau , Prefectura Bacau, Agentia de Mediu si alte institutii ale statului. De asemenea am solutionat un nr. de 25 de petitii pe diferite teme cum ar fi distrugere de recolte, granituire si alte litigii.
Membru fiind in Comisia de fond funciar am participat la toate sedintele si la rezolvarea a 10 petitii care, in marea lor majoritate, au necesitat masuratori in teren pe care le-am facut cu d-na. ing Costia Rodica.
Am participat activ Ia pregatirea sectiilor de votare pentru alegerile parlamentare din 9.12.2012
In luna decembrie a acestui an s-a desfasurat programul PEAD 2012 conform OG 600/2009 prin care s-a distribuit produse alimentare si anume: malai 2.614 kg , paste 507 kg, biscuiti 293 kg orez 3.808 kg, fasole 714 kg mazare 927 kg, bulion 571 kg, rosii in bulion 824 kg, zahar 1.821 kg, produse de care au beneficiat un nr. de 317 pensionari cu un venit mai mic de 400 lei, 82 persoane cu handicap gradul I si II, 79 someri si 77 de persoane beneficiare de VMG actiune care a a creat anumite probleme datorita faptului ca unii cetateni nu au inteles ca benefIciarii acestor produse au fost stabiliti prin OUG 600/2009.

Aceasta este in mare activitatea mea pe perioada itdie decembrie 2012 si tin sa multumesc Consiliului local Casin, functionarilor primariei si, nu in ultimul rand d-lui primar Soroiu Daniel

VICEPRIMAR BRNZA CONSTANTIN

Primaria comunei Caşin, jud. Bacău © 2007 - 2019 - Site creat de www.ClaudiuStefanescu.ro - Actualizat: 08-May-2019 10:55
s